Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'KKTC'yi vatanın bir parçası olarak görüyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'KKTC'yi vatanın bir parçası olarak görüyoruz'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "KKTC'yi Türkiye'nin gözünde yavru vatan değil vatanın bir parçası olarak görüyoruz." dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "KKTC'yi Türkiye'nin gözünde yavru vatan değil vatanın bir parçası olarak görüyoruz." dedi.

Zeybekci, KKTC'deki temasları çerçevesinde ilk olarak Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edildi. Kabulde, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Zeybekci'yi makamında kabul etti.

Zeybekci, burada yaptığı açıklamada, KKTC'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını Siber'e iletti.

Bakan Zeybekci, "KKTC'yi Türkiye'nin gözünde yavru vatan değil vatanın bir parçası olarak görüyoruz." diye konuştu.

Meclis Başkanı Siber de Zeybekci'nin ziyaretinin önemine işaret ederek, KKTC'nin turizm adası olmanın verdiği avantajları da kullanarak ekonomik yönden iyi bir noktaya gelebileceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...