Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'a bir müthiş özellik daha

WhatsApp'a bir müthiş özellik daha

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp, konuşma içinde alıntı yapma özelliğini duyurdu.

WhatsApp yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerdeGIF özelliğini duyuran WhatsApp, şimdi de konuşma içerisinde alıntı yapma özelliğini devreye sokmaya hazırlanıyor. Peki, WhatsApp alıntı yapma özelliği nasıl kullanılacak ve en önemlisi ne işe yarayacak?

WhatsApp'a GIF Desteği Geliyor

Kullanııcların WhatsApp'ta görmek istediği özelliklerin başında gelen GIF görüntüleme özelliği...

WhatsApp konuşmalarında özellikle uzun süren konuşmaların başında, yazılanları gönderip bir şeyi ispatlamak için ekran görüntüsü alıp göndermek durumunda kalıyorduk. WhatsApp alıntı yapma özelliği sayesinde gönderilen herhangi bir mesajı kopyalayıp, "alıntı yap" seçeneği ile yapıştırıp mesaj olarak gönderebilirsiniz. 

WhatsApp 2.16.118 Beta sürümü ile sunulan bu yeniliğin ilerleyen günlerde iOS, Android ve Windows Phone kullanıcılarına sunulması gerekiyor.

Eğer Android kullanıyorsanız ve bu özelliği hemen denemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak WhatsApp 2.16.118 Beta sürümünü indirip mesajlarınızda alıntı yapmaya başlayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...