Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Türkiye'yi yenersek gruptan çıkarız'

'Türkiye'yi yenersek gruptan çıkarız'

SPOR Haberleri

Türkiye'nin yarın karşılaşacağı Hırvatistan'ın Barcelonalı oyuncusu Ivan Rakitic, takım arkadaşı Arda'ya övgüler yağdırdı.

 Arda'yı bir dönem Real Madrid ve Barcelona'da forma giyen ve Hırvatların eski yıldızı Robert Prosinecki'ye benzeten Rakitic, "Kalitesi hakkında konuşacaksak, bir kitapçığı doldurmamız gerekir. Topla çok iyi oynuyor. Bana Prosinecki'yi andırıyor. Ona karşı iyi hazırlanmalıyız. Kaleye yaklaştığında çok tehlikeli biri" diye konuştu.

MODRİC: 2008'DEKİ MAÇTAN SONRA AĞLADIM
 Hırvatistan'ın Real Madridli yıldızı Luka Modric, İspanya basınına konuştu. EURO 2016'yı değerlendiren Modric, "Sırasıyla Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ile oynayacağız. Maçlara tek tek bakmamız lazım. Bence ilk maç kilit maç olacak. Türkiye'yi yenersek gruptan çıkmamız daha kolay olur" dedi. Modric, Hırvatistan Milli Takımı formasını giyerken en çok üzüldüğü maçın, 2008'deki Türkiye maçı olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman kaybetmeyi sevmem. 2008'de penaltılarda kaybettiğimiz Türkiye maçı sonrasında çok fazla gözyaşı dökmüştüm" itirafında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...