Neustadter tamam

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Neustadter tamam

SPOR Haberleri  / Sabah

Bonservisi elinde olan Roman Neustadter ile 1.8 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, 1.90’lık stopere 1.8 milyon Euro da imza parası verecek

Stoper transferinde listenin ilk sırasında yer alan Roman Neustadter için geri sayım başladı. Schalke'de 2 milyon Euro alan ve vergiler düşüldüğünde net 1.1 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki Rus futbolcu ile sarı-kırmızılıların 1.8 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağladığı ortaya çıktı. Bonservisi elinde olan Alman asıllı 1.90'lık oyuncuya ayrıca 1.8 milyon Euro imza parası da ödeneceği öğrenildi. Zenit'in de peşinde olduğu Neustadter, Rusya Milli Takımı'nda oynayabilmesi için Rus vatandaşlığına geçirilmişti.

SABRİ SARIOĞLU'NA 'BALTA' TARİFESİ
G.Saray'la sözleşmesini iki yıl uzatan Sabri Sarıoğlu'nun fedakarlık yaptığı ortaya çıktı. Yönetimin tecrübeli oyuncuya, Hakan Balta ile imzalanan sözleşmenin aynısını önerdiği ve hemen imzaların atıldığı öğrenildi. Buna göre, yıllık 1 milyon 250 bin Euro garanti ve maç başına 15 bin Euro alacak olan Sabri'nin hiçbir pazarlık yapmadığı öğrenildi. Sabri geçtiğimiz sezon G.Saray'dan yıllık 4.8 milyon TL kazanıyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...