Fenerbahçe'den eleştirili Gökhan Gönül açıklaması

Fenerbahçe'den eleştirili Gökhan Gönül açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş’la anlaşan yıldız futbolcu için yapılan açıklamada, “Bu konuda bilinmesini istediğimiz hususlar, yaşananların sadece cüzi bir bölümüdür... Ve gerisi bu süreci yaşayanlarla birlikte sonsuza kadar saklı kalacaktır” denildi

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'e içinde ağır eleştirilerin bulunduğu bir teşekkür mesajı yayımladı. Açıklama şöyle: "Bilinmesini istediğimiz hususlar, bu süreçte yaşananların cüzi bir bölümüdür ve gerisi 'Kol kırılır yen içinde kalır' atasözü çerçevesinde sonsuza kadar saklı kalacaktır. Gönül'e yeni sözleşme teklifi başkanımız tarafından yapılmıştır. Kendisine düşüncemizin, kaptan olarak burada jübile yapması ve sonrasında da ister idari, ister teknik bir görev ile kulüpte kalması olduğu iletilmiştir. Futbolcunun ısrarı ile temsilcisi ile görüşme yapılmış ve kendisine başlangıçta teklif edilen şartların çok üstüne gelinmiştir. Gökhan tarafından bize sunulan akıl ve mantık dışı maddi koşullar kabul edilmiş olsa idi Gökhan Gönül kulübümüzde kalmış olacaktı. Ancak bize yönelik tavırlar, kendisine gösterilen maneviyatın karşılığı olmamış, konu maddiyata çekilerek çıkmaz yola girilmiştir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...