Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Golden State Cleveland 4. maçında kazanan Warriors

Golden State Cleveland 4. maçında kazanan Warriors

SPOR Haberleri

Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers serisinin 4. maçı dün gece oynandı. Mücadeleyi Golden State Warriors 108-97 kazandı.

NBA şampiyonluğu için finale kadar yükselen iki takımdan Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers serinin 4. Maçında karşı karşıya geldiler. Deplasmanda rakibini yenen ve seride durumu 3-1 getiren Golden State şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

İlk periyot sonunda dengeli bir mücadele görülürken ilk periyot sonuna Warriors 29-28 üstünlüğü ile girilmişti. İkinci periyota hızlı başlayan Clevelend bu periyotta kaydettiği 27 sayı ile önde geçerken periyot sonunda 50-55 Clevelend üstünlüğü vardı.

İkinci yarı başında Warriors kendine gelirken bu periyot 79-77 Warriors üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta ise adeta Clevelend frene bastı. Warriors üstünlüğü ile geçen periyot sonucunda Golden State Warriors Clevelend Cavaliers ‘i 108-97 mağlup etti.

Kazanan takımda Stephen Curry 38 sayılık performansı ile maça damga vururken Klay Thompson 25 sayı ile takımına destek verdi.  Mücadelede LeBron James 25 sayı ile oynarken takım arkadaşı Kyre Irving 34 sayı kaydetti.

SERİNİN 3. MAÇINDA LEBRON RÜZGARI VARDI
Serinin geçtiğimiz günlerde oynanan 3. maçında ise Clevelend adeta yeniden doğmuş ve seriye geri dönmüştü. İlk iki maçı farklı skorlar ile kaybetmesinin ardından eleştirilen takım Lebron James önderliğinde evindeki ilk maçı kazanmıştı.  İlk çeyreği 33-16 önde kapatan ev sahibi ekip karşısında ikinci periyotta etkili savunma yapan Golden State Warriors, farkı azaltsa da soyunma odasına 51-43 geride girmişti. İkinci yarıda seyirci desteğini de arkasına alarak oyunun hakimiyetini tamamen ele geçiren Cavaliers, rakibini 30 sayı farkla 120-90 mağlup etiş ve seride ilk galibiyetini almıştı. Serinin 3 maçında Cavaliers 'ın yıldız oyuncusu LeBron James, maçı 32 sayı, 11 ribaunt ve 6 asistle tamamlamıştı. Ev sahibi ekipte Kyrie Irving 30 sayı ve 8 asist, J.R. Smith 20 sayı, Tristan Thompson 14 sayı ve 13 ribauntla takımlarına katkıda bulunmuşlardı. Warriors ‘da Stephen Curry, 2 'si ilk yarıda olmak üzere 19 sayıda kalmasına rağmen takımının en skoreri olmuştu. Konuk ekipte Harrison Barnes ise 18 sayı üretmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...