Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehidin baba ocağına ateş düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehidin baba ocağına ateş düştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekeli Askeri Üs Bölgesine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın Bitlis'in Ahlat ilçesindeki ailesine şehadet haberi iletildi.

Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ile öteki ilgililer Ardıç’ın Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç’ın (25) Bitlis’in Ahlat ilçesi Kırklar Mahallesindeki evine giderek annesi Sevim Ardıç, eşi Ayşe Ardıç ve kardeşlerine acı haberi verdi. Bu sırada ambulans ve sağlık ekipleri, şehit yakınları için evin önünde bekletildi. Geçici görevle Bolu’dan Şemdinli ilçesine giden Mesut Ardıç’ın henüz bir aylık evli olduğu öğrenildi.

"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç’ın yakınları ve 20 gün önce evlendiği eşi Ayşe Ardıç cenazenin yapılacağı Bitlis’in Ahlat İlçesi’ne gitmek üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açıklamada bulunan baba Mürsel Ardıç, şehit mertebesine ulaşan oğluyla gurur duyduğunu aktardı. Ardıç, “Vatan sağ olsun, sizler sağ olun. Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen 1 ay öncesinde evlilik yapmış olması, şahadet mertebesine ulaşması ise beni gururlandırıyor. Evlilik yaptı, hayalleri olmayan insan olur mu? İşte o kadar yetiştirebildik. İzmir’de düğün yaptık. Bir baba olarak üzerimize düşeni yaptık. Allah ülkemize sükunet nasip etsin, iyilik versin. Bundan ötesi olmaz yani. Her gün kan, her gün kan. Bunun gideceği bir yer yok. Bir sonuca varacağı yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin üzerine düşen görevler var. Bunları yaparsak inşallah ülkemiz sonuca varacaktır" dedi. Baba Ardıç, cenazenin yarın ikindi namazına müteakip Bitlis’in Ahlat’taki Abdurrahman Gazi Şehitliği’ne defnedileceğini söyledi.

Şehit ateşi Bitlis’e düştü

Şehit ateşi Bitlis’e düştü

Şehit ateşi Bitlis’e düştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...