İstanbul'un göbeğinde yürekleri ağza getiren olay

Düzenleyen:
İstanbul'un göbeğinde yürekleri ağza getiren olay

YAŞAM Haberleri

İstanbul Karaköy'de seyyar simitçilik yaptığı öğrenilen bir kişi, intihar girişiminde bulundu. Bu esnada çevrede toplanan meraklı kalabalık telefonlarıyla olanı biteni kaydetti.

Karaköy'de 7 katlı bir otoparkın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan seyyar simitçi, yürekleri ağza getirdi. Polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çabalarının ardından simitçi ikna edilerek aşağıya indirildi.

İstanbul'un göbeğinde yürekleri ağza getiren olay

HAVA YASTIĞI AÇILDI

Beyoğlu Karaköy'de bulunan 7 katlı bir otoparkın çatısına çıkan bir kişi yürekleri ağza getirdi. Seyyar simitçilik yaptığı öğrenilen bir kişi otoparkın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayı gören vatandaşlar durumu polis bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede önlem aldı. İtfaiye ekipleri, ismi öğrenilemeyen şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarak önlem aldı.

İstanbul'un göbeğinde yürekleri ağza getiren olay

ELİNDEKİ TAŞI KENDİ KAFASINA VURDU

Seyyar simitçi, zaman zaman kendini aşağıya sarkıttı zaman zaman da çatının kenarında yürüdü. Ekipler, simitçiyi intihar girişiminden vazgeçirmek için uzun süre çalıştı. Ancak ikna çabalarına direnen ve bulunduğu yerden inmek istemeyen şahıs çatıda eline geçirdiği taş ve kiremitleri aşağıda bulunanların üzerine atmakla tehdit etti. Bununla da yetinmeyen simitçinin elindeki taşı kafasına da vurduğu görüldü.

İstanbul'un göbeğinde yürekleri ağza getiren olay

İKNA EDİLMESİ 2 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren intihar girişimi, polislerin çabaları sonucu şahsın bulunduğu yerden ikna edilerek indirilmesiyle sona erdi. Polis şahsı ifadesi alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürdü.


Öte yandan tüm bu anlar meraklı bazı vatandaşlar tarafından izlendi, cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştıkları görüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...