Rakibimiz İspanya'da büyük şok! Yıldızlar kadro dışı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rakibimiz İspanya'da büyük şok! Yıldızlar kadro dışı...

FUTBOL Haberleri

EURO 2016'daki rakibimiz İspanya'da teknik direktör Vicente Del Bosque, adı cinsel istismar suçlamasında geçen kaleci David de Gea ve Iker Muniain'i kadrodan çıkardı.

EURO 2016 D Grubu'nda rakibimiz olan İspanya Milli Takımı'nda büyük bir şok yaşandı. Dev turnuva öncesi adı cinsel istismar davasına karışan 3 İspanyol futbolcu turnuvanın başlamasına sayılı saatler kala kadrodan çıkarıldı.

DE GEA VE MUNIAIN KADRODAN ÇIKARILDI

İspanya'da devam eden cinsel istismar davasına adı karışan Iker Muniain ile Milli Kaleci David de Gea, teknik direktör Vicente Del Bosque tarafından kadrodan çıkarıldı.

REŞİT OLMAYAN KIZLARLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

Soruşturmada ifade veren gizli bir tanığın, ülkede birçok yıldız futbolcunun reşit olmayan kızlarla ilişkiye girdiğini açıklaması, İspanya'da deprem etkisi yaşattı. Bayern Münih forması giyen Javi Martinez ve Real Madrid'li Isco'nun da soruşturmada isimleri geçen diğer isimler olduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...