DAEŞ'e ağır darbe

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
DAEŞ'e ağır darbe

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Suriye'deki DAEŞ'e ait atış hazırlığından olduğu tespit edilen 33 hedefe yapılan atışlar ve koalisyon uçakları tarafından düzenlenen 9 hava harekatı sonucunda ilk tespitlere göre 31 DAEŞ'li terörist etkisiz hale getirildi.

Suriye kuzeyinden Türkiye'ye yönelik atış hazırlığında olduğu tespit edilen DAEŞ'e ait silah mevziileri, Katyuşa roketleri ve havan silahlarından oluşan 33 hedefe, Fırtına obüsleri ile atış yapıldı. Ayrıca Koalisyon uçakları tarafından da Cakka bölgesine 5 ve Dudiyan bölgesine 4 olmak üzere 9 hava harekatı düzenlendi. Yapılan atışlar ve hava harekatı sonucunda ilk tespitlere göre 31 DAEŞ'li terörist etkisiz hale getirildi. DAEŞ'e ait 6 savunma mevzii, üzerinde Katyuşa roketleri bulunan 5 araç, 3 tahkim edilmiş bina ve 3 havan mevziinin imha edildiği tespit edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...