Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engin Altan Düzyatan filminin galasına katılmadı

Düzenleyen:
Engin Altan Düzyatan filminin galasına katılmadı

MAGAZİN Haberleri

Engin Altan Düzyatan başrolünde oynadığı 'Ve Panayır Köyden Gider' filminin galasına yurt dışı tatilinden dolayı katılamadı, yönetmen "Herkesin işi gücü var" dedi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Cem Davran, Açelya Devrim Yılhan, İlyas Salman ve Meral Çetinkaya'nın oynadığı 'Ve Panayır Köyden Gider' filminin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum'da yapıldı. Galaya filmin yönetmeni Mete Sözer, oyuncuları Cem Davran ve Açelya Devrim Yılhan katılırken, başrolü üstlenen Engin Altan Düzyatan ve İlyas Salman yurt dışına tatile gittiklerinden dolayı katılamadı.

"HERKESİN İŞİ GÜCÜ VAR"

Başrolü üstlenen ve galaya katılmayan Engin Altan Düzyatan'ın, neden gelmediğini ise Mete Sözer açıkladı.

Yönetmen, "Herkesin işi gücü var, seyahatleri var. Bizde aramızda görmek isterdik, ama Engin'in önceden ayarlanmış bir seyahati vardı. Biliyorsunuz bu film yaklaşık 1.5 sene önce çekilmiş, dolayısıyla gala zamanını tutturmak zor oldu. Onlara da saygı duyuyorum'' diyerek konuya açıklık getirmiş oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...