Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi farkı

Düzenleyen:
Messi farkı

SPOR Haberleri

Copa America D Grubu'nda Arjantin, Otamendi, Agüero ve Lionel Messi'nin(3) attığı gollerle Panama'yı 5-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Copa America D Grubu karşılaşmasında Arjantin ile Panama Soldier Field Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya Tangocular etkili başladı ve 7. dakikada Nicolas Otamendi'nin golüyle 1-0 öne geçti. 

Maçın 31. dakikasında Panama'da Anibal Godoy ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelenin ilk yarısı Arjantin'in 1-0'lık üstünlüğü ile son buldu. 


Messi girdi her şey değişti!


Karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir Arjantin vardı. 61. dakikada Arjantin'de Messi'nin oyuna girmesiyle maçın havası birden değişti. Tribünlerin daha heyecanla izlediği karşılaşmada dünya yıldızı Messi, 68'de Copa America'daki ilk maçında ilk golünü attı: 2-0.


Bu golden 10 dakika sonra, Leo Messi bu kez frikikten Panama kalecisi Jaime Penedo'yu avlamayı başardı ve takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı. 

Arjantinli yıldızı durdurmak mümkün olmadı. 87. dakikada Messi, hat-trick yaparak skoru 4-0'a getirdi. Mücadelenin son dakikalarında, Sergio Agüero sahneye çıktı, ve maçın sonucunu belirleyen gole imza attı: 5-0. Bu skorla Arjantin çeyrek finale yükseldi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...