G.Antep, Benfica'nın yıldızıyla anlaştı

Düzenleyen:
G.Antep, Benfica'nın yıldızıyla anlaştı

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, geçen sezon Benfika'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız Fernando Marçal ile her konuda anlaşırken, kulübü Benfika'dan haber bekliyor.

Gaziantepspor, geçen sezon kadrosuna kiralık olarak kattığı Fernando Marçal transferi konusunda mutlu sona çok yakın. Kırmızı-siyahlılar, oyuncu ile her konuda anlaşırken kulübü Benfica’dan olumlu yanıt bekliyor. Gaziantepspor, Marçal için Benfica’ya 1 milyon Euro teklif etti. Oyuncunun bonservis ücretini ödeyip almak isteyen yönetim aksi bir durumda satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Gaziantepspor, oyuncu ile her konuda anlaşırken kulübün kararını bekliyor. Eğer kulüp de transfere onay verirse Brezilyalı deneyimli sol bek oyuncusu sezon sonuna kadar yeniden Gaziantepspor forması giyecek.

Marçal ve kulübü Benfica’da son anda pürüz çıkması halinde ise kırmızı-siyahlılar, listedeki diğer oyuncuları yine kiralık formülüyle kadroya katmak için görüşmeler yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...