Ünlü teknik direktör hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü teknik direktör hayatını kaybetti

SPOR Haberleri

Nijerya Milli Futbol Takımının eski teknik direktörü Stephen Keshi'nin ölümünden 3 gün sonra meslektaşı ve yakın arkadaşı Shuaibu Amodu'nun da hayatını kaybettiği açıklandı.

Nijerya Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanı ve teknik direktörü Keshi'nin ölümünün 3 gün ardından meslektaşı Shuaibu Amodu da yaşama veda etti. Nijerya Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Shuaibu Amodu, 58 yaşında hayatını kaybetti.

Nijerya Futbol Federasyonundan (NFF) yapılan açıklamaya göre, milli takımın eski kaptanı ve teknik direktörü Stephen Keshi'nin ölümünün üç gün ardından meslektaşı Shuaibu Amodu da hayatını kaybetti. NFF Genel Sekreteri Dr. Mohammed Sanusi, göğsünde ağrı şikayeti bulunan Amodu'nun uykusu sırasında vefat ettiğini bildirdi. Nijerya Milli Takımı'nda 4 kez teknik direktörlük görevine getirilen Amodu, son olarak Keshi'nin kovulmasının ardından geçen yıl geçici olarak aynı görevi üstlenmişti.

Nijerya'yı teknik direktörlüğü döneminde 2002 ve 2010 Dünya kupalarına taşıyan Amodu, aynı yıllar takımını Afrika Uluslar Kupası'nda 3'üncü yapsa da görevinden uzaklaştırılmıştı. Kalp krizi nedeniyle vefat eden Keshi ile yakın arkadaş olan ve 2002'de onunla takımı yöneten Amodu'nun da hayatını kaybetmesi, ülke futbolunda derin üzüntüye yol açtı.

Ünlü teknik direktör hayatını kaybetti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...