Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan flaş atak! 2 yıldız gidiyor...

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan flaş atak! 2 yıldız gidiyor...

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, Bursasporlu yıldız Serdar Aziz için 4 milyon Euro para artı Veli Kavlak veya Mustafa Pektemek'ten birini takas vermeyi teklif ettiği iddia edildi...

Fenerbahçe ile bağlarını koparan Gökhan Gönül'le her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, ilk stoper transferini de bitirdi.

Beşiktaş'tan flaş atak! 2 yıldız gidiyor...

Siyah-Beyazlılar, Torino forması giyen Kamil Glik'le her konuda anlaşmaya vardı. Kara Kartal, Polonyalı stoper için 8 milyon euro isteyen İtalyan ekibini 5 milyon euroya ikna etti. 28 yaşındaki oyuncuyla da 4 yıllık sözleşme imzalanacak. İlk iki sezon 1.2 milyon euro alacak olan Kamil Glik, diğer sezonlarda 1.1 milyon euro kazanacak. Geçtiğimiz sezon Torino formasıyla 35 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, iki asist yaptı. Polonya Milli Takımı'yla Euro 2016'da boy gösterecek olan Kamil Glik, şampiyonanın ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş'tan flaş atak! 2 yıldız gidiyor...

VELİ KAVLAK BURSASPOR'A ÖNERİLDİ
İlk stoper transferini sonuçlandıran Siyah-Beyazlılar, Bursaspor forması giyen Serdar Aziz için de tüm imkanları seferber etti. 25 yaşındaki savunmacıyla her konuda el sıkışan Beşiktaş, Bursaspor'a 4 milyon Euro ve takasta Milosevic ve Pedro'yu önerdi. Kara Kartal, bunu kabul etmeyen yeşil beyazlılara "Takas için Veli ya da Mustafa Pektemek'i de verebiliriz" teklifini sundu. Ama Bursaspor, 7 milyon Euro'da diretiyor.

Beşiktaş'tan flaş atak! 2 yıldız gidiyor...

Kaynak: Hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...