Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Taraftarlar Terim'in hayalini kurabilir'

Düzenleyen:
'Taraftarlar Terim'in hayalini kurabilir'

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e, Fatih Terim'in Galatasaray'a dönme ihtimali soruldu. Özbek,"Fatih hoca şu anda milli takımın antrenörü. Bütün Türkiye Avrupa Şampiyonası'na odaklandı. Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur" dedi.

Türkiye-Hırvatistan maçını izlemek üzere Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, kulüp yöneticileri ve gazetecilerle birlikte Fransa'ya giden Dursun Özbek, Atatürk Havalimanı'nda Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan'ın sorularını yanıtladı.

MİLLİ TAKIM'I DEĞERLENDİRDİ
Özellikle Fatih Terim'den övgüyle bahseden Özbek, ay yıldızlı ekibimizden umutlu olduğunu ifade etti. "Milli takımımız gruptan çıkar mı?" sorusuna, "Grup çıkacağız. Fatih hoca varken başka yol yok" cevabını veren Özbek, "Çok büyük ümitle gidiyorum. İlk maçlar zordur ama Hırvatistan'ı yeneceğiz. Fatih hoca ve futbolculara çok inanıyorum. Başarı öyküsü yazmaya gidiyoruz, inşallah orada zaferi kutlayacağız" dedi.

"HAYALDE SINIR YOKTUR"
Dursun Özbek, "Fatih Terim'in Galatasaray'a geri dönme ihtimali ve transferler konusunda ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Fatih hoca şu anda milli takımın antrenörü. Bütün Türkiye Avrupa Şampiyonası'na odaklandı. Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde zaman var. Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...