Hakeme öfke kustular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hakeme öfke kustular

FUTBOL Haberleri

Rumen basını, Olivier Giroud'un attığı golün hatalı olduğu gerekçesiyle maçın hakemi Viktor Kassai'yi hedef gösterdi ve olayı "skandal" olarak niteledi...

EURO2016'da turnuvanın açılış karşılaşmasında Fransa'ya 2-1 kaybeden Romanya'da maçın hakemine büyük tepki var. Giroud'nun attığı ilk golde kaleciye yapılan faulü öne çıkaran Rumen basını, Fransız otoriteleri de yerden yere vurdu.

HAKEM GOLÜ VERDİ!

EURO2016 Fransa'nın açılış mücadelesinde özellikle savunmada iyi bir görüntü çizmesine karşın, Payet'i durduramayarak 2-1 kaybeden Romanya'da, maçın Macar hakemi Viktor Kassai'ye tepki var. Mücadelenin 58'inci dakikasında Giroud'nun attığı golde Romanya kalecisi Ciprian Tatarusanu'ya faul yapıldığını, milli kalecinin uzun süre itirazına karşın, hakemin gol kararında ısrarcı olmasını skandal olarak nitelendiren Rumen basını, Fransız otoritelerin de, Romanya Milli Takımı oyuncularına, maçtan sonra verdikleri puanlara adeta isyan etti.

EN YÜKSEK OY STANCU'NUN

Rumen basını Fransa mücadelesinin ilk yarısında bir penaltılarının verilmediğini de vurgu yaparken penaltıdan golü atan Bogdan Stancu'nun, maçın en etkili isimlerinden birisi olduğunu savundu. Rumen yorumcular, özellikle Fransa savunmasının zor anlar yaşadığının altını çizdi. Fransız basını ise Romanya Milli Takım oyuncularını değerlendirirken, en yüksek oyu 10 üzerinden 6'yla Stancu'ya verdi.

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...