Genç yıldız Galatasaray'da

Düzenleyen:
Genç yıldız Galatasaray'da

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Fulham'ın 19 yaşındaki golcüsü Moussa Dembele'nin, sarı kırmızılı takımla anlaştığını duyurdu.

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da, futbol şubesini yöneten Alp Yalman ve Cenk Ergün'ün, Fulham'ın 19 yaşındaki golcüsü Moussa Dembele ile Londra'da görüştüğü ortaya çıkmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI İDDİASI

Fulham'la sözleşmesi sona eren Fransız futbolcunun, bavulunu toplayarak İstanbul'a gitmeye hazırlandığı öne sürüldü. Bu iddia, İngiliz gazetelerine ait. Ada basınına göre taraflar senelik 1 milyon 750 bin Euro karşılığında el sıkıştı ve Galatasaray bu oyuncuyu tam anlamıyla bir proje olarak düşünüyor.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Dembele'nin, Sarı-Kırmızılı formayla parlatıldıktan sonra iyi bir ücret karşılığında daha büyük kulüplere satılması planlanıyor. Haberin detaylarında, Galatasaray'ın İngiltere'den başka oyuncularla da ilgilendiği

belirtildi.

43 MAÇTA 15 GOL 7ASİST

Moussa Dembele, bu sezon Fulham formasıyla İngiltere Championship'te 43 maça çıkarken, 15 gol 7 asistle oynadı. 1.83 boyundaki forvet, sürati ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çekiyor. İngiliz futbol otoriteleri, Dembele'nin kendini geliştirmesi ve tecrübe kazanması halinde Avrupa çapında bir santrfor olabileceğini dile getiriyor.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...