Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaya: Devletimiz bütün imkanları ile vatandaşımızın yanındadır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kaya: Devletimiz bütün imkanları ile vatandaşımızın yanındadır

GÜNDEM Haberleri  / AA

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile Mardin Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali Mustafa Yaman ile görüştü.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaya, Midyat'ta terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda yaralanan polis ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirtti.

Kaya, "Devletimiz bütün imkanları ile yaraları sarmak için vatandaşımızın yanındadır. Valiliğimiz de bu işlerin takipçisi olacak. Biz de bakanlığımız olarak bu yaraları sarmak için buradayız. Vatandaşlarımızı, polislerimizi ziyaret etik. 6 şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyoruz. 50'ye yakında yaralımız var. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Allah, inşallah böyle olayları yaşatmasın bize. Hep birlikte, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde terör belasını sonlandıracağız inşallah." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...