Bozdağ: Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bozdağ: Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Adalet Bakanı Bozdağ, 139 milletvekiline ait 682 fezlekenin bakanlığına gönderilmesine ilişkin, "Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, göreve başlayan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.

Ziyarette bir gazetecinin ''Bakanlık olarak fezlekeleri savcılıklara ne zaman göndereceksiniz?'' sorusu üzerine Bozdağ, "Bildiğiniz gibi anayasa değişikliğinin cumhurbaşkanımız tarafından onanması üzerine Adalet Bakanlığında bulunan 117 dosyayı mahal cumhuriyet savcılıklarına gönderdik.'' diye konuştu.

682 dosyanın da TBMM Başkanlığında olduğunu anımsatan Bozdağ şöyle devam etti:

''Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, elindeki dosyaları Başbakanlığa, Başbakanlık da Adalet Bakanlığına göndermiş durumda. Adalet Bakanlığı, önümüzdeki hafta içerisinde bu dosyaları, mahal cumhuriyet savcılıklarına intikal için gerekeni yapacaktır. Süratli bir şekilde dosyaları ilgili savcılıklara göndereceğiz. İlgili savcılıklar ceza muhakemesi kanunu çerçevesinde yapması gerekenleri onlar takdir edecek ve kararlarını vereceklerdir.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...