4K destekli PS4 resmen onaylandı

4K destekli PS4 resmen onaylandı

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony’nin yeni bir PlayStation konsol tanıtmak üzere olduğu dedikoduları uzun zamandır gündemdeydi. Financial Times‘a yaptığı açıklamayla Sony, PS4’ün 4K çözünürlük destekli yeni versiyonunun yolda olduğunu doğruladı.

Financial Times'a konuşan Sony Interactive Entertainment başkanı Andrew House, PlayStation 4 Neo kod adlı gelişmiş PS4’ü resmi olarak onayladı. Konsolun amacı için "standart PS4'ün yanında yer alacak ve o konsolu tamamlayacak" tanımlaması yapıldı. Aynı zamanda her iki PlayStation 4’ün de yaşam süreçlerinin sonuna kadar satılacağı belirtildi.

Oyuncuların kafasında yer edinen bir soruya da biraz olsun açıklık getiren House, "tüm oyunlar standart PlayStation 4’ü destekleyecek ve büyük bir çoğunluğunun da son sürüm PS4’ü desteklemesini bekliyoruz," sözlerini kullandı.

Sony'nin yeni konsolunu E3 2016’da sergilemeyeceği söylentileri de birkaç haftadır dolaşmaktıydı. Andrew House, bu söylentileri de açıklamalarıyla doğruladı. Sebep olaraksa, "yeni sistemin sahip olduğu en iyi deneyimlerini gösterebileceğimizden emin olmak istiyoruz," dendi.

Tüm bu bilgilerle birlikte PlayStation 4 Neo’nun standart PS4 fiyatı olan 350 dolardan daha pahalı olacağı ve 4K çözünürlüğü destekleyeceği de söylendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...