Üniversiteli kızlara çirkin tuzak!

Düzenleyen:
Üniversiteli kızlara çirkin tuzak!

YAŞAM Haberleri

Çukurova Üniversitesi’nde “çaça” lakaplı öğrencinin, maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ağına düşürerek onları önce uyuşturucuya alıştırdığı, sonra iş adamlarına pazarladığı ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği, Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünde okuyan “çaça” lakaplı Ayça Ö.’nün (31), maddi durumu iyi olmayan öğrencileri tuzağa düşürerek uyuşturucuya alıştırdığı, sonra da onlara fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takibe alınan Ayça Ö.’nün, üniversitenin beden eğitimi, psikoloji, mühendislik fakültelerinde okuyun fakir kız öğrencilerle arkadaşlık kurup, “Babam hayatını kaybetti. Maddi durumum iyi değildi ancak fuhuş yaparak okula devam ettim. Çok para kazanıyorum. Siz de para kazanmak, lüks bir hayat sürmek istiyorsanız benim gibi yapın” diyerek öğrencileri kandırdığı belirlendi. Üniversiteli kızların özellikle iş adamlarına bir ilişki karşılığı bin 500- 2 bin lira arasında lüks otellerde pazarlandığı, Ayça Ö.’nün sevgilisi Muhittin T., Eyüp Ö. ve karısı Meltem Ö.’nün de müşteri bulduğu tespit edildi. 9 Haziran 2016 günü eş zamanlı olarak 12 adrese operasyon yapan polis, 8 mağdur ile Ayça Ö., Muhittin T., Eyüp Ö. ve Meltem Ö.’yü gözaltına aldı. Ayça Ö.’nün evinde yapılan aramada içime hazır esrar ile balkona kovalara ekilmiş halde Hint keneviri ele geçirildi. Mağdurlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Zanlılar “fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek” suçlarından adliyeye sevk edildi. ADANA İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...