Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hillary Clinton, Trump’a çok vergi ödetecek!

Düzenleyen:
Hillary Clinton, Trump’a çok vergi ödetecek!

DÜNYA Haberleri

Amerikalı seçmenler, başkanlık için yarışacağı neredeyse kesinleşen Hillary Clinton ve Donald Trump'ın taahhütlerini mercek altına almaya başladı.

Beyaz Saray'a ABD Başkanı olarak geri dönmek isteyen eski "First Lady" Clinton; orta sınıfa odaklanan ekonomi politikalarıyla Obama'nın mirasını devralacağa benziyor. Emlak milyarderi Donald Trump ise birçok konuda olduğu gibi, ekonomi alanında da birbiriyle çelişen, popülist söylemleriyle gündeme geliyor. İki aday, özellikle vergi konusunda birbirinden ayrışıyor. Clinton'ın politikaları, mevcut yönetim gibi, vergi sisteminin orta sınıf lehine değiştirilmesini ve zenginlere yönelik vergi oranının artırılmasını öngörüyor. Clinton, "En varlıklı kesim çok az vergi ödüyor ve orta sınıfın daha fazla indirime ihtiyacı var. Ben bu meseleyi çözeceğim" diyor. Diğer taraftan vergi konuları, emlak milyarderi Trump'ın canını sıkıyor. "Mümkün olduğunca az vergi vermeye çabalıyorum. Çünkü ödediğimiz vergilerin harcanma biçimini beğenmiyorum" demekten kaçınmayan Trump, genel bir vergi indirimine gitmek istiyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...