Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay Filiz'i bakın kim ihbar etmiş!

Düzenleyen:
Atalay Filiz'i bakın kim ihbar etmiş!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes İlçesi'nde yakalandı. Seri katili bakın kim ihbar etti, işte son dakika gelişmeleri...

İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan Atalay Filiz'i ilk fark eden, minibüste babasının muavinliğini yapan 16 yaşındaki Özgür Berber oldu. Ormanlık alandan inen Atalay Filiz'i tanıyan Özgür Berber, Filiz'in verdiği minibüs ücretini parmak izi çıkmazın diye peçete ile alıp soğukkanlı bir şekilde hiçbir şey hissettirmediğini söyledi. Atalay Filiz'in minibüsten inmesinin ardından durumu babasına anlatan Özgür Berber, katil zanlısının yakalanmasını sağladı. 
İstanbul Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanmasının ardından detaylar da ortaya çıkmaya başladı. 29 Mayıs'tan bu yana İzmir'de olduğu bilinen ve İzmirlilerin korku dolu günler geçirmesine neden olan Atalay Filiz'in yakalanmasına 16 yaşındaki Özgür Berber öncülük etti.
Babası Mustafa Berber'in yanında muavinlik yapan Özgür Berber, Türkiye'nin konuştuğu katil zanlısını İhlas Haber Ajansı'na anlattı. 
Sabah babası ile Ürkmez'den Menderes'e ilk sefere çıktıklarını belirten 16 yaşındaki çocuk, "İlk yolcumuzu Gümüldür'den aldık daha sonra devam ederken Şaşal köyü yakınlarında ormanın içinden bir adam çıktı, el işareti ile bizi durdurdu. Minibüse bindi. Ben kapıyı açtım, yüzünü görünce tanıdım seri katili. Korktum, heyecanlandım. Minibüste oturdu. Yolcu da tanıdı seri katili tedirgin oldu, ben yolcuya göz kırptım, sakin olması konusunda. Bana 5 lira verdi minibüs ücreti için. Ben de parada parmak izim olmasın diye peçete ile aldım verdiği parayı daha sonra para üstünü verdim" dedi. 
"SERİ KATİL BENDEN TEDİRGİN OLDU" 
Seri katilin sakallı ve gözlüklü olduğunu belirten muavin Özgür Berber "Sağ ayakkabısı yırtıktı. Üstünde montu vardı. Çantası vardı. Kokuyordu. Menderes'e geldik. Babam 'Menderes'te inecek var mı?' dedi. O da hiç ses çıkarmadı. İnecek gibiydi, ayağa kalktı. Benden tedirgin oldu. Ben dik dik bakınca oturdu yerine. Kimsenin olmadığı bir yerde indi. Arkasından baktım, çıkmaz bir sokağa girdi ve koşarak uzaklaştı. Babama hemen söyledim inen kişinin seri katil olduğunu. Babam bana inanmadı. Minibüsteki diğer yolcu da söyledi seri katil olduğunu. Sonra hemen polise gittik ve durumu anlattık. Polis de hemen araçla yola çıktı. Cuma günü gazetede okurken seri katilin İzmir'de olduğunu ve fotoğrafını gördüm" diye konuştu. 
"OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM" 
Özgür Berber'in babası minibüs şoförü Mustafa Berber ise "Minibüsü kullandığım için pek yolcuların yüzüne bakamıyorum. Yolcu ile oğlum seri katili tanımışlar. Seri katil yolcu ve oğlumdan tedirgin olmuş da öyle inmiş minibüsten. Atalay Filiz indikten sonra oğlum beni uyardı, inen kişinin seri katil olduğunu hemen polise gittik, bilgi verdik. Oğlumla gurur duyuyorum. Türkiye'nin aradığı bir katilin yakalanması için polisi bilgilendirdi" dedi. 
SERİ KATİL HAKKINDA ŞOFÖRLER BİLGİLENDİRİLDİ 
İzmir Motorlu Taşıyıcı Kooeratifleri Üsrt Birlik Başkanı Tevfik Şarkaya ise, "Özgür evladımızın çok büyük dikkati sayesinde seri katil yakalandı. Sahil bölgelerine çalışan birliğimize bağlı taşıyıcı kooperatiflerini 10 gün önce, bilgilendirdik. Seri katilin sahil kıyısından kaçma ihtimaline karşı Atalay Filiz'in fotoğraflarını minibüs duraklarına ve minibüs şoförlerine dağıttık. Şoför arkadaşların dikkatli olması konusunda uyardık. Çünkü bizim buranın hemen karşısı Yunanistan'ın Samos Adası. Buradan kaçış güzergahının çok kolay olacağını düşünerek bütün şoför arkadaşları bilgilendirdik ve Özgür kardeşimiz seri katilin yakalanmasını sağladı" ifadelerini kaydetti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...