Hodgson: Sonuç mağlubiyet gibi oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hodgson: Sonuç mağlubiyet gibi oldu

FUTBOL Haberleri

İngiltere'nin Teknik Direktörü Roy Hodgson, 90+2'de Vasili Berezutski'nin attığı golün kendileri için hayal kırıklığı yaşattığını ve beraberliğe sevinmediklerini söyledi.

İngiltere A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, "Oyunculardan çok farklı değil duygularım. 90+2'de gol yemeyi kaldırmak kolay değil. Futbol böyle bir oyun ve bu yüzden seviliyor. Bir dakika kala gol yediğinizde bu daha çok yaralıyor. Son 15 dakikada kontrol bizdeydi. 1-0'lık skor beni mutlu ederdi ama son dakikada bir gol yedik. Yorulan Rooney ile Wilshere'ın yerini değiştirdik. Büyük bir değişim değildi bu ama yaradı. Sterling ve Milner'ın uzun koşularla etkili olacağını düşünüyorduk ama bu pek yaramadı. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son 15 dakikalık periyotta oyunun kontrolünü yine aldık. İkinci golü bulamadığımız için şanssızdık. Sonuç mağlubiyet gibi oldu; çünkü maçtan zaferle ayrılacağımızı düşünmüştük ve bu şansı yitirdik" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...