Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir Emniyet Müdürü'nden Atalay Filiz açıklaması!

Düzenleyen:
İzmir Emniyet Müdürü'nden Atalay Filiz açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'dan günler sonra yakalanan seri katil Atalay Filiz hakkında son dakika açıklaması geldi.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ve bu sabah yakalanan seri katil Atalay Filiz hakkında açıklama yaptı. Uzunkaya açıklamasında Filiz'in bugün 7.30 sıralarında İzmir Gümüldür'de yakalandığını belirterek konuşmasını, 'Ulusal medyada seri katil olarak yer bulan ve Mayıs ayının son günlerinde ilimize geldiğine ilişkin bir takım bilgilerin paylaşıldığı Atalay Filiz'in ayın 27'inde üçüncü cinayetten sonra ilimize geldiği, Buca'da bir internet kafede 3,5-4 saat bir takım temaslar kurduğu, konaklama yeri konusunda arayışlar içinde olduğu tespit edildi. 27'siyle 30'u arasındaki süreçte İzmir'de olduğunu öğreniyoruz. Bununla ilgili kamera kayıtlarımız teyit ediliyor. Sonra bir bekar evinde kalıyor. 31 Mayıs sabahı eşyalarıyla il merkezinden ayrılıyor. Bu süre içerisinde Atalay Filiz'in İzmir'de, daha önce İzmir'de yaşamasından dolayı, Gümüldür-Özdere bölgesinde kaldığı, Çeşme taraflarına hiç gitmediği, ilimizi hiç terk etmediği anlaşılıyor. Birkaç gün pansiyonlarda, arazilerde, sahillerde, ormanda kalmış. Geçmişte doğada yaşama konusundaki becerileri nedeniyle yeme içmesini doğadan temin ettiği anlaşılıyor. Bugün Gümüldür-İzmir seferi yapan bir minibüste bir vatandaşımızın, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ihbar yapması üzerine, arkadaşarımız şehir istikametinde kapama oluşturuyorlar.' şeklinde sürdürdü.

İHBAR EDEN VATANDAŞA ÖDÜL
Uzunkaya açıklamasının devamında ihbarı yapan vatandaşa ödül verileceğininde belirtti. İzmir Emniyet Müdürü; 'Şahıs şüphelendiği için minibüsten inip, başka minibüse biniyor. Duyarlı vatandaşımız ikinci minibüse bindiği bilgisini veriyor. Şahıs minibüs içerisinden alınıyor. Duyarlılık gösteren, 2 haftayı aşkın süre içinde, cinayet şüphelisi şahsa benzerliği nedeniyle her türlü ihbar ve bilgi kanallarını zorlayan, ihbar eden duyarlı bir toplum tablosu ortaya koyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu olayda da gördük ki kamuoyuna yansıyan hadiselerde vatandaşlarımız duyarlı oluyor. Vatandaş-polis işbirliğiyle çözümlenmiş. İhbarı yapan vatandaşımıza teşekkür ediyoruz, emniyet müdürlüğü olarak da ödüllendireceğiz' dedi...

ÜZERİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ
Üzerinden kendi adına düzenlenmiş, eski bir pasaport çıktı. 23.11.2011 yılında Endonezya'ya gitmiş. Kendi adına gerçek kimliği var. 4 adet kendi fotoğrafı olan başkaları adına sahte kimlik var. Kendi fotoğrafı ve değişik vatandaşların fotoğrafı olan 3 adet sahte ehliyet, 14 adet açık, aktif faal kredi kartları var. Üzerinde 2 adet avcı, komando bıçağı var. Biber gazı, 10 bin TL üzerinde Türk parası, 3500 euro, bir Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi var. Yaşam malzemeleri var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...