Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapıyı kırıp eve giren kocasının boğazını kesti

Düzenleyen:
Kapıyı kırıp eve giren kocasının boğazını kesti

YAŞAM Haberleri

​Elazığ'da bir kadın, kapıyı kırıp kendisini darp eden eski eşini önce 12 yerinden bıçakladı ardından da boğazını keserek öldürdü.

Olay, merkez Kültür Mahallesi Arka Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Bircan B., 4 ay önce birlikte yaşamaya başladığı ve dini nikahla evlendiği kocası 39 yaşındaki Behram Alp'tan ayrıldı. 23.30 sıralarında kadının evine gelen Alp, kapıyı kırarak içeri girdi. Alkollü olduğu öne sürülen Alp, Bircan B.'yi mutfakta darp etti. Bu sırada eline bıçak alan Bircan B., adamı 12 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. 
Kavga sesi nedeniyle komşuların polise haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip geldi. Polis ekipleri eve girdiğinde Alp'i kanlar içerisinde görerek sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Alp'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 
Şüpheli kadın ise polisler tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Cumhuriyet Savıcısı da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının arından Alp'ın cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Öte yandan Bircan B.'nin bir süre önce Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...