Hırvatistan'ın kaptanından Türkiye itirafı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırvatistan'ın kaptanından Türkiye itirafı

FUTBOL Haberleri

Hırvatistan Milli Takım Kaptanı Darijo Srna, 2008'deki mağlubiyeti unutmadıklarını belirterek üzerlerinde çok baskı olduğunu itiraf etti.

A Milli Takımımızın EURO 2016 D Grubu'ndaki rakibi Hirvatistan Milli Takım Kaptanı Darijo Srna, Türkiye-Hırvatistan maçından önce itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

"KAFAMIZDA KÖTÜ HATIRALAR BIRAKAN TAKIM"

Seyircilerinin 2008 felaketini unutmadığını dile getiren kaptan, "Çok iyi hazırlandık, psikolojik olarak karşılaşmaya hazırız. Bizim için çok önemli bir maç. Kafamızda kötü hatıralar bırakan bir takımla karşılaşacağız. Dün gördüğünüz gibi bazen büyük takımlar kazanabiliyor." ifadelerini kullandı.

"2008'İN RÖVANŞI OLARAK GÖRMÜYORUZ"

Srna "Biz bu maçı 2008'in rövanşı olarak görmüyoruz. O maç bize bir müsabakanın son saniyesine kadar mücadele vermek zorunda olduğumuzu gösterdi. Seyircimiz hala bu yenilgiyi hazmedemedi. Türk takımı, mantalitesi çok sağlam bir takım. Her pozisyonda, her topta savaşmak gerekiyor. Zor bir maç olacak ve pozitif bir sonuç bekliyoruz." dedi.

"GRUPTAN 2. OLARAK ÇIKABİLİRİZ"

"Grubun favorisi İspanya, İspanya'nın ardından 2. olarak çıkabileceğimizi düşünüyoruz. Hırvatistan Milli Takımı bugüne kadar Hırvatistan'ın yetiştirdiği en iyi milli takım. Bugüne kadar bir sonuç alamadık, şu anda bu şampiyonada yenemeyeceğimiz takım yok." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...