Polonya-K.İrlanda maçı muhtemel 11'leri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Polonya-K.İrlanda maçı muhtemel 11'leri

FUTBOL Haberleri

Fransa'da düzenlenen 15. Avrupa Futbol Şampiyonası C Grubu ilk maçında Polonya ile Kuzey İrlanda, bu akşam TSİ:19.00'da karşı karşıya gelecek.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2016 C Grubu'nda Polonya ile Kuzey İrlanda karşılaşacak. 12 Haziran Pazar günü TSİ 19.00'da Nice'te oynanacak mücadele, TRT1'den naklen yayınlanacak.
MUHTEMEL 11'LER:

Polonya, eleme grubunu Almanya'nın ardından ikinci sırada tamamlayarak turnuvaya doğrudan katılım hakkı elde etmişti. Üçüncü kez Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alan Adam Nawalka'nın ekibi, daha önce hiç gruptan çıkmayı başaramadı.
Kuzey İrlanda ise zayıf eleme grubunu lider tamamlamış ve Fransa bileti almıştı. Michael O'Neill'ın takımı, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.

Polonya: Szczesny, Pazdan, Jedrzejczyk, Kamil Glik, Piszczek, Maczynski, Grosicki, Blaszczykowski, Zielinski, Milik, Lewandowski
Kuzey İrlanda: McGovern, McAuley, Evans, McNair, Catchart, Ferguson, Baird, Davis, Norwood, Ward, Lafferty

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...