Barcelona'dan Gökhan Gönül bombası!

Düzenleyen:
Barcelona'dan Gökhan Gönül bombası!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile anlaşması beklenmeyen Gökhan Gönül için, Katalan ekibi Barcelona'nın harekete geçtiği iddia edildi. Gökhan için Arda Turan'ın da aracı olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe ile bağlarını kopardıktan sonra EURO 2016'nın ardından Beşiktaş'a imza atması beklenen Gökhan Gönül için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; İspanyol devlerinden Barcelona'nın Dani Alves'i Juventus'a sattıktan sonra sağ bek pozisyonu için oyuncu aradığı ve Gökhan Gönül'ü de listeye dahil ettiği öğrenildi.

SPONSORLAR DEVREDE

Katalan kulübünün aynı zamanda Arda Turan'ın da menajeri olan Ahmet Bulut'la bir görüşme gerçekleştirerek bu transfer için nabız yokladığı belirlendi. Barcelona forması giyen Arda Turan'ın da bu transferde aracı olduğu ve Gökhan'la gelecek sezon aynı takımda oynamak için kulis yaptığı öne sürüldü. Ayrıca Türk sponsorların da bu transferin gerçekleşmesi için devrede oldukları gelen bilgiler arasında.

BEŞİKTAŞ GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR

Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün İspanyol ekibi Barcelona'dan gelen teklif karşısında kafasının karıştığı öğrenildi. Bu gelişmelerden Beşiktaş Yönetimi'nin rahatsız olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi. Barcelona'nın bu hafta içinde menajer Ahmet Bulut'la bir görüşme gerçekleştirerek Gökhan Gönül'ün transferine resmiyet kazandırmak istediği gelen bilgiler arasında.

ARDA ARACI OLDU

Fenerbahçe ile bağlarını koparan Gökhan Gönül bir anda İspanyol ekibi Barcelona'nın listesine girdi. Menajeri Ahmet Bulut'a tam yetki veren milli futbolcunun gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Arda'nın da Gökhan'ın Barcelona'ya gelmesi için aracılık yaptığı gelen bilgiler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...