Osmaniye'de 6 kilo eroin, 11 kilo esrar ele geçirildi

Düzenleyen:
Osmaniye'de 6 kilo eroin, 11 kilo esrar ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Osmaniye'de polisin durdurduğu yolcu otobüsünün bagaj bölümündeki valizin gizli bölmesinde 6 kilo 100 gram eroin ele geçirildi.

Ekipler, yine durdurup arama yaptıkları otomobilin bagajında ise 11 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. İki olayla ilgili olarak gözaltına alınan 1'i kadın 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, E-90 Otoyolu Kadirli gişelerinde oluşturduğu uygulama noktasında Van'dan Adana'ya giden bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Yolculardan 36 yaşındaki Sadık K.'ya ait olduğu belirlenen valizinin gizli bölmesinde 6 kilo 100 gram eroin ele geçirildi. Sadık K., gözaltına alındı. 
Yine aynı otoyol üzerindeki bir dinlenme tesisi girişinde oluşturulan uygulama noktasında durdurulan 33 NYA 72 plakalı otomobilde yapılan aramada ise poşette 11 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Sürücü 31 yaşındaki Emrah S. ile araçtaki 22 yaşındaki Ayşegül Y. gözaltına alındı. Bu arada ekipler, şüphelilere araçla öncülük ettiğini belirlediği 30 yaşındaki Fırat K.'yı da kısa sürede yakaladı. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen iki olayın şüphelilerinden Sadık K., Emrah S., Fırat K. tutuklanırken, Ayşegül Y. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...