Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırvatlar meydan okudu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırvatlar meydan okudu

FUTBOL Haberleri

Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki rakibi Hırvatistan'ın teknik direktörü Ante Cacic, "Hazırlıklarımızda Türkiye'nin zayıf noktalarına odaklandık" açıklamasını yaptı.

Fransa'nın Deauville bölgesinden başkent Paris'e gelen Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktör Cacic, karşılaşmanın yapılacağı Parc des Princes Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı.

"HIRSLI VE İSTEKLİ GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUZ"

Hırvatistan'ın teknik direktörü olmaktan duyduğu mutluluk ve gururu ifade eden Cacic, "Şampiyonaya hırslı ve istekli giriş yapmak istiyoruz. Tecrübeli ve genç futbolculardan oluşan bir takımımız var." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN ZAYIF NOKTALARINA ODAKLANDIK"

Cacic, Hırvatistan'ın yarın sahaya üç puan için çıkacağını belirterek, "Hazırlıklarımızda Türkiye'nin zayıf noktalarına odaklandık." diye konuştu.

Hırvat oyuncuların en iyi kulüplerde oynadığına işaret eden 62 yaşındaki teknik adam, şampiyonanın hem kariyeri hem de Hırvatistan devleti için son derece önemli olduğunu ifade etti.

SRNA: O DÖNEM ÇOK STRES YAŞADIK

Takım kaptanı Darijo Srna da maça hem fiziksel hem de zihinsel anlamda hazır olduklarını aktararak, "Rakibimiz oldukça güçlü. Ekibime güveniyorum. Adım adım ilerleyeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'ye karşı 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde penaltılarda kaybettikleri maçın hem takım hem taraftarlar tarafından unutulmadığını ifade eden 34 yaşındaki Srna, "O dönem çok büyük stres yaşadık. Karşılaşma, Türkiye'nin önemli oyunculara sahip olduğunun en büyük kanıtıydı." şeklinde konuştu.

"YARIN YENİ BİR KARŞILAŞMA OLACAK"

Şampiyona boyunca taraftarların desteğini beklediklerini vurgulayan Srna, Türkiye karşısında rövanş almak gibi bir şey amaçlamadıklarının altını çizerek, "Yarın yeni bir karşılaşma olacak. En iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz." yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...