Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkler Fransaya akın etti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkler Fransaya akın etti!

FUTBOL Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın bugün Hırvatistan milli takımı ile Parc de Princes Stadı'nda oynayacağı maç için 20 bine yakın Türk taraftar Ay Yıldızlıları desteklemek için hazır bulunacak.

D Grubu'nda Türkiye, Hırvatistan'la ilk karşılaşmasına Fransa'nın başkenti Paris'teki Parc de Princes Stadı'nda çıkacak. 48 bin kişilik statta Ay-Yıldızlılar'a büyük bir destek verilmesi bekleniyor. Rakibimiz Hırvatlar'ın zorlu maç öncesi sadece Euro 2008'de çeyrek finalde bize elendikleri maçın olumsuz etkileri değil.

Ayrıca onların en büyük korkusu, Türk taraftarlar...

TRİBÜN ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDE OLACAK

Statta Türkler'in şimdiden yoğun olması bekleniyor. Dün sabah itibariyle Türkiye'den birçok futbolseverler, Fransa'ya gitti. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Bugün ve yarın da buraya gidişlerin devam etmesi beklenirken, gurbetçilerimizin de çevre ülkelerden Paris'e ayak basmasıyla birlikte tribünlerdeki üstünlüğün bizde olması yüksek.

KIRMIZI VE BEYAZ GİYİN

Şimdiden kendilerine ayrılan biletlerin tamamını tüketen Türkler, ayrıca karaborsaya düşen biletlere de büyük ilgi gösteriyor. Şu an için 10 binin üstünde taraftarımızın, Par des Princes'teki yerini alacağı kesin. Bu rakamın en az 20 bini bulacağı düşünülüyor.

Adeta Paris'teki mücadelede Millilerimiz'e ev sahibi duygusunu yaşatmakta kararlı olan Ay-Yıldızlı seyircilerimizin birbirleriyle de sosyal medya üzerinden sürekli iletişim halinde oldukları ve karşılaşmaya geleceklerin ağırlıklı olarak kırmızı ve beyaz renkleri üzerlerine giymeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...