Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: Benden sonraki lider Oğuzhan olacak

Düzenleyen:
Arda Turan: Benden sonraki lider Oğuzhan olacak

SPOR Haberleri

Katalan spor gazetesi L’Esportiu’ya açıklamalarda bulunan Arda Turan, takımda kendisinden sonraki liderin Oğuzhan'ın olacağını söyledi.

Teknik direktör Fatih Terim’in kendisini için çok önemli olduğunu, kendisine hep bir baba gibi davrandığını ve her kararını alırken ona danıştığını dile getiren Arda, “Fatih Terim benden her zaman bir lider olmamı istedi. Burada kendimi sevilen biri olarak hissediyorum ve üstümde, ülkemdeki en iyi futbolcu olmak gibi bir baskı yok. Buna alışığım.” yorumunu yaptı.

OĞUZHAN OLAĞANÜSTÜ BİR FUTBOLCU
Takım arkadaşları Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu’ndan övgüyle söz eden Arda, “Oğuzhan olağanüstü bir futbolcu, çok akıllı ve büyük bir yetenek. Milli takımı bıraktığımda bu takımın liderinin o olacağına inanıyorum. O ve Hakan Çalhanoğlu. Hakan özel ve doğuştan yetenekli bir futbolcu. Duran toplarda da iyi.” diye konuştu.
Arda Turan: Benden sonraki lider Oğuzhan olacak

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...