Almanya'nın rakibi Ukrayna

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Almanya'nın rakibi Ukrayna

FUTBOL Haberleri

Avrupa Futbol Sampiyonası C Grubu'nda kupayı 3 kere müzesine götüren Almanya ile Ukrayna bugün TSİ ile 22.00'de kozlarını paylaşacak.

Lille kentindeki Pierre Mauroy Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçı, İngiliz hakem  Martin Atkinson yönetecek. 

Kadrosunda Arsenal’in süperstarı Mesut Özil ile Liverpool’un genç yeteneği Emre Can’ı barındıran Panzerler, 3 kez kazandığı Avrupa Şampiyonluğu unvanını, bu kez duble yaparak elde etmek istiyor. Otoriteler, 20 yıllık kupa özlemini Fransa’da dindirme hesapları yapan Euro 2016’nın favorisi Almanya’nın ilk maçta hata yapmayacağını düşünüyor. 

Gomez gol kovalayacak

Elemelerde genellikle 4-5-0 kurgusuyla sahaya çıkan Alman teknik adam Joachim Löw, ince bir kadro revizyonuyla Beşiktaş’ın gol kralı Mario Gomez’i tek forvet olarak kullanacak. Hemen gerisinde Mesut Özil, Müller ve Götze gol yollarında destek verecek. Kroos ve Emre Can da hem hücum hem de savunma tandemini oluşuracak. TSİ 22.00’de başlayacak mücadeleyi İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Bu dev mücadele TRT 1 ve Lig TV’nin ortak yayınıyla ekranlara gelecek. 

İlk 11'ler

Almanya: Neuer, Hector, Höwedes, Mustafi, Khedira, Emre Can, Kroos, Müller, Götze, Mesut, Gomez

Ukrayna: Pyatov, Shevchuk, Khacheridi, Rakitskiy, Fedetskiy, Garmash, Stepanenko, Konoplyanka, Sydrchuk, Yarmolenko, Zozulya

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...