Fransa'da Ay Yıldız şov

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fransa'da Ay Yıldız şov

FUTBOL Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın EURO 2016 Şampiyonası elemelerinde Konya ve Antalya stadyumlarında yapılan bayrak gösterilerinin, Fransa'da da devam edeceğini açıklandı.

Türkiye'de nefesler tutuldu, ay yıldızlı ekibimizin EURO2016 Fransa D Grubu ilk maçında bugün Hırvatistan ile oynayacağı maçın başlama düdüğü bekleniyor. Maç TSİ 16.00'da başlayacak ve TRT-1 ile Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Türkiye'de herkes maç saatini beklerken karşılaşmanın oynanacağı Paris'te de hareketlilik başladı. Ay yıldızlı formalar ve bayraklarla Paris caddelerinde Türk taraftarların tur atmaya başladığı gözlenirken Eyfel Kulesi çevresinde ve dünyanın en ünlü caddesi Champs-Elysees yani Şanzelize Caddesi'nde de ay yıldızlı taraftarların gösteriler yaparak eğlenmesi bekleniyor.

Fransa'da Ay Yıldız şov

STATTA BAYRAK ŞOV DEVAM EDECEK

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu'nun milli maçlarda başlattığı bayrak şovun 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Türkiye maçlarında devam edeceği açıklandı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, A Milli Futbol Takım'ın Avrupa şampiyonası elemelerinde Konya ve Antalya stadyumlarında yapılan ve büyük beğeni toplayan bayrak şovunun Fransa'da da devam edeceği belirtildi. A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını oynayacağı stadyumlarda Saran Holding desteğiyle Türk futbol severler için her maç 15 bin adet bayrak dağıtılacak.

Saran Holding tarafından sağlanan 100 bin bayrağın tırlarla Fransa'ya ulaştırıldığı ve bayrakların 15 bininin bugün sabah saatlerinde Hırvatistan maçının oynanacağı Parc des Princes Stadı tribünlerine yerleştirildiği belirtildi. 20 kişilik ekip tarafından UEFA'dan alınan izinle yapılan bayrak dağıtımı sayesinde tribünlerin kırmızı beyaz renklere bürünmesi hedefleniyor.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...