Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilić West Ham'ı Beşiktaş'a çevirecek!

Düzenleyen:
Bilić West Ham'ı Beşiktaş'a çevirecek!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski Teknik Direktörü Slaven Bilic, siyah beyazlı takımın yıldız oyuncuları Gökhan Töre, Atiba Hutchinson ve Veli Kavlak'ı West Ham'ın kadrosuna katmak istiyor.

Önce Gökhan Töre'ye ardından Veli ve Atiba'ya kanca atan Biliç, Veli Kavlak'ın uzun süren sakatlıkları sonrası bu oyuncudan vazgeçti ama yeni oyunculara talip olacağını da açıklamaktan kaçınmadı. Kaleci ve defans oyuncuları hariç her hafta Beşiktaş'ın bir futbolcusuna talip olan West Ham'ın hocası adeta Beşiktaş'ın orta saha ve hücum hattını İngiltere'ye götürmek ve Westa Ham'ı Beşiktaş'a çevirmek istiyor.

Siyah-beyazlı yönetim ve teknik heyetten bugüne kadar sadece Gökhan Töre'nin transferi için onay çıktı ve bu konudaki görüşmeler devam ediyor. Slaven Biliç, Atiba için yönetimin ısrarlı bir şekilde ret cevabı vermesine ve Atiba'nın da '37-38 yaşına kadar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum' demesine rağmen, Kanadalı oyuncu için tüm imkanlarını zorlayacağını açık açık açık ilan etti.

ŞİMDİKİ HEDEFİ SOSA VE OĞUZHAN

Önümüzdeki haftaların Beşiktaş ve West Ham arasında yaşanacak gelişmelerle bir hayli hareketli geçmesini sağlayacak olan Biliç'in şimdiki hedefi ise Sosa ve Oğuzhan.

Siyah-beyazlıların eski hocasının Töre ve Atiba'nın yanısıra Oğuzhan ve Jose Sosa'ya da talip olacağı ve ciddi rakamlarla Beşiktaş'ın kapısını çalacağı ifade edildi.

Yaşı ve geleceği itibari ile Beşiktaş yönetiminin 25- 30 milyon Euro'dan az bir fiyatla satmayı düşünmediği Oğuzhan için nabız yoklayacak olan Biliç'in, esas hedefinin Jose Sosa olduğu bildirildi.

Sosa'nın, diğer oyuncuların kazandığından daha az bir ücrete oynadığını bilen Hırvat hocanın tıpkı Atiba'da olduğu gibi, Beşiktaş'tan aldığının 2 katına yaklaşan bir rakamla Sosa'nın aklını çelmek için menajerleri devreye soktuğu öğrenildi. 30 yaşında olan Jose Sosa'yı da satmayı düşünmeyen Beşiktaş yönetimi ise bütün oyunculara gelen transfer tekliflerini direkt olarak geri çeviriyor. Ancak önerilen rakamlar oyuncu için belirlenen değerlere gelince pazarlık yapmaktan çekinmeyen siyah-beyazlı yönetimin Sosa için belirlediği bonservis aralığı 11 - 13 milyon Euro arası. West Ham'ın bu rakamlar ile Beşiktaş'ın kapısını çalması halinde pazarlık masasına oturulabileceği transfer kulislerinde en çok konuşulan konu haline geldi.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...