BM'den Suriye'ye insani yardım

Düzenleyen:
BM'den Suriye'ye insani yardım

DÜNYA Haberleri

Birleşmiş Milletler (BM), Suriye'nin iç kesimlerinde yer alan ve rejimin kuşatması altındaki Humus kentinin Hula beldesine 10 araçlık yardım konvoyu gönderdi.

Birleşmiş Milletler (BM), Suriye'nin iç kesimlerinde yer alan ve rejimin kuşatması altındaki Humus kentinin Hula beldesine 10 araçlık yardım konvoyu gönderdi. AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, içerisinde gıda ve elektrik malzemeleriyle kuyu açma araçlarının da bulunduğu 10 araçtan oluşan yardım konvoyu, Suriye Kızılayı ve Uluslararası Kızılhaç Örgütü iş birliğiyle gönderildi. Yardımların Hula belde meclisi tarafından halka dağıtılmak üzere teslim alındığı ifade edildi.

BM daha önce de kuşatma altında bulunan başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesi, Madaya beldesi, Zebedani ilçesi ile İdlib'in Fua ve Kafraya, Humus'un Vaer ile Hula beldesine insani yardım göndermişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...