Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay Filiz'i yuhalayarak İstanbul'a gönderdiler

Düzenleyen:
Atalay Filiz'i yuhalayarak İstanbul'a gönderdiler

YAŞAM Haberleri

Sabah saatlerinde İzmir'de yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İstanbul'a götürülmek üzere İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bozyaka hizmet binasından çıkarıldı. Bina önünde bekleyen onlarca vatandaş, Filiz'i yuhalayarak bindiği aracı yumrukladı.

Türkiye'nin gündemine oturan üç kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, bu sabah saatlerinde İzmir'in Menderes ilçesinde yakalandı. Filiz, Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Bozyaka hizmet binasına getirildi. Filiz'in İstanbul'a götürülmek üzere emniyetten çıkarılmasını merakla bekleyen vatandaşlar da bina önünde adeta nöbet tuttu. Binadan, önce katil zanlısının eşyaları çıkartılarak araca kondu.

Filiz'in emniyetten çıkarıldığı sırada ise onlarca vatandaş, hem o anı cep telefonları ile görüntüledi hem de yuhalayarak aracı yumrukladı. Bazı vatandaşlar, seyir halindeki aracın peşinden koştu.
 
Filiz'e tepkisini dile getiren Hicran Yalçın ve Serap Akteker isimli vatandaşlar, korkudan dışarı çıkamadıklarını, çocuklarını okula korkuyla götürebildiklerini belirtti. Vatandaşlar, kısa sürede yakalanan katil zanlısı için emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...