Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor taarruza geçti!

Düzenleyen:
Trabzonspor taarruza geçti!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da yönetimin, Galatasaray'ında transfer etmek için uğraştığı Moussa Dembélé ve FC Twente'nin yıldızı Hakim Ziyech'i transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi.

Yeni sezon öncesi 50’inci yılda şampiyonluk hedefinin temellerini atmayı planlayan Trabzonspor yönetimi, dar bütçeye rağmen şartları zorlayıp en iyi kadroyu oluşturmak adına büyük çaba harcıyor. Listesinde birçok isim yer alan bordo mavililer, ilk olarak mevcut kadrodaki oyuncu sayısını azaltmayı hedeflerken, dış transferde ise takıma katkı sağlayacak isimler üzerinde yoğunlaştı.

İSİMLER NETLEŞİYOR

Özellikle ikinci kampa tüm transferleri yetiştirmeyi arzulayan Trabzonspor’da son olarak Fulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki santrafor Moussa Dembele ile Twente forması giyen orta saha oyuncusu Hakim Ziyech gündeme geldi. İki oyuncunun da Trabzonspor’un gündeminde olduğu öğrenildi, yönetimin bu transferlerin gerçekleşmesi için şartlarını zorlayacağı belirtildi. Bordo mavililerin ayrıca Ajax ile sözleşmesi sona eren Nicolai Boilesen, Feyenoordlu Bilal Başaçıkoğlu ve Spartag Moskova’dan Serdar Taşçı ile de görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

 

Trabzonspor taarruza geçti!

Hakim Ziyech

34 FUTBOLCU YOLCU

Bu arada UEFA’nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle sezonu yaklaşık 60 milyon liralık bütçe ile tamamlamak zorunda olan Trabzonspor, mevcut kadrodan birçok oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlanıyor. Kadrosunda 57 oyuncu bulunan ve 5’i genç olmak üzere yeni sezonda 25 kişilik kadro ile mücadele etmeyi hedefleyen bordo mavililer, kadro sayısını bu rakamlara indirebilmek adına özellikle yabancı oyuncularını satıp hem kadro şişkinliğini azaltmak, hem de gelir elde etmek istiyor. Genç oyuncular için kiralık formülünü ön planda tutmayı planlayan Trabzonspor, yabancı oyuncular için gelecek olan tüm tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.

ÖZER VE SEFA GÖRÜŞME ODASINA

Trabzonspor’da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz’ın durumunun bu hafta netlik kazanacağı öğrenildi. İki oyuncuyla da görüşecek olan yönetim, 'kendinize kulüp bulun' sözünü yineleyerek kadroda düşünülmediklerini oyunculara iletecek.

Trabzonspor taarruza geçti!

Moussa Dembélé

 

ALTYAPIDA KARAR ZAMANI

Trabzonspor'da Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile altyapıda görev yapan birçok antrenörün sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona erecek. Yönetimin konuyla ilgili bir toplantı sonrasında kiminle yola devam edilip edilmeyeceği konusunda karar vereceği öğrenildi. Trabzonspor’da kalmak istediğini belirten Tekelioğlu başta olmak üzere birçok antrenörün geleceği bu toplantıdan çıkacak karar sonrası belli olacak. Yönetimin ayrıca yeni sezonda 2'nci Lig’de mücadele edecek olan 1461 Trabzon’un durumunu da masaya yatıracağı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...