Emre Mor: En büyük hayalimdi...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
- Güncelleme:
Emre Mor: En büyük hayalimdi...

FUTBOL Haberleri  / DHA

A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynadığı maçın 2. yarısında oyuna dahil olan Emre Mor açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Emre Mor, "Hala şansımız var. 3 puan bile bize yetebilir" dedi. Türkiye'nin Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu EURO2016 D Grubu maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Mor, "Bizim için zor bir maç oldu. Hırvatistan, oyunun hakim olan takımıydı, ama yine de en azından 1 puan alma şansını yakaladığımız anlar oldu. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanacağız" dedi.

EURO 2016'daki en genç oyunculardan biri olan Emre Mor, Fatih Terim tarafından oyuna sokulması ile ilgili de, "Benim için gerçekten çok büyük bir olaydı oyuna girmem. En büyük hayallerimden biri, böyle bir turnuvada oynamaktı ve gerçekleşti. Ancak maçı kaybetmemiz, bu mutluluğumu hüzüne çevirdi" şeklinde konuştu.

A Milli Takım'ın bir üst tura çıkma şansının hala yüksek olduğunu belirten genç oyuncu, "Sadece 3 puan bile bizi bir üst tura çıkartabilir. Sonuçta en iyi 3'üncü olanlar bile gruptan çıkabilecek. Bunu bilerek oynamamız gerekiyor. Hala büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.
 

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...