Topal'ın dikkat çektiği pozisyon; "Gol olsa..."

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
Topal'ın dikkat çektiği pozisyon; "Gol olsa..."

FUTBOL Haberleri  / AA

Mehmet Topal, Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğumuz maçın ardından konuştu

Milli futbolcu Mehmet Topal, Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğumuz maçın ardından takım olarak daha iyi konsantre olarak gruptan çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

İspanya ve Çek Cumhuriyeti'ne karşı önemli maçlara çıkacaklarını vurgulayan Mehmet, "İki tane çok önemli maç oynayacağız. Takım halinde bu maçlara konsantre olmamız gerekiyor. İnşallah bu iki maçtan puanlar alıp, gruptan çıkmayı hedefliyoruz." şeklinde görüş belirtti.

İlk yarıda daha iyi oynadıklarını anlatan deneyimli futbolcu, "Grubun ilk maçları her zaman çok önemlidir. İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlar da bulduk. Ozan'ın müsait durumda kaçırdığı gol pozisyonu vardı. Öne geçebilseydik oyunumuzu üst seviyeye çekebilirdik. Kaliteli bir ekibiz. Bugün mağlup olduk ama başımızı kaldırmamız gerekiyor. Oturup, doğrularımızı ve yanlışlarımızı değerlendirerek, önümüzdeki maçlara hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.
 

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...