Erdoğan: Sırtlanlar akbabalar varken aramızda kavgaya yer yok

Düzenleyen:
Erdoğan: Sırtlanlar akbabalar varken aramızda kavgaya yer yok

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da MÜSİAD’ın iftarına katılarak bir konuşma yaptı. Erdoğan özetle şu mesajları verdi:

∂ Terörle mücadelemiz, operasyonlarımız, huzur sağlanmadıkça durmayacak. Bunu, herkes böyle bilsin. Milletimiz, evlatlarının kanı, canı, fedakarlığı pahasına elde ettiği huzur ve güven ortamını, 3-5 çapulcunun heba etmesine izin vermeyecektir.
∂ Bölücü terör örgütü ve onun siyasi destekçileri bölgede sokağa çıkamaz hale geldiler. Teröre destek veren kim varsa hepsi de milletimizin tepkisine maruz kalıyor.
∂ Yaşananlardan ders almayan birilerinin, hâlâ liseleri, üniversiteleri kaşıyarak, toplumun ulaşabildikleri her kesimini tahrik ederek yeni huzursuzluklar peşinde.
∂ Türkiye’nin artık yeni Gezilere, yeni paralel yapılanmalara, yeni kalkışmalara değil, istikrar içinde büyümeye, üretmeye, kalkınmaya ihtiyacı var. Çevremizde sırtlanlar, üzerimizde akbabalar dolaşırken, biz kendi aramızda kavgaya tutuşamayız, gün birlik günüdür, gün güçlü olma günüdür, gün mücadele günüdür.
∂ Son üç yıldır ülkemizde ardı ardına yaşanan hadiselerin ekonomiyi yorduğunun farkındayız ama küçülttüğünü asla kabul etmiyorum. Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimi, bölücü terör örgütünün eylemleri, ardı ardına yaşadığımız iki genel seçim, Suriye’deki gelişmeler, Rusya’yla yaşadığımız uçak krizi gibi sorunlar gerçekten yorucuydu. İnşallah artık bu dönemi yavaş yavaş geride bırakacak ve yeni bir heyecanla, yeni bir güçle 2023 hedeflerimize doğru süratle ilerleyeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...