Euro 2016 ayarı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Euro 2016 ayarı!

FUTBOL Haberleri

Avrupa Şampiyonası’da gündemdeki Neustadter ve bonservisi Cimbom’da olan Dzemaili göz doldururdu… Aslan beklemeye geçti

Galatasaray yönetiminin futbolu emanet ettiği Alp Yalman, son 2 haftadır transfer konusunda yoğun bir mesai harcasa da, sarı-kırmızılılar henüz hiçbir futbolcuyu resmi olarak kadrosuna katamadı. Rus stoper Roman Neustadter’den Euro 2016 sonunda masaya oturma sözü alan G.Saraylı yöneticiler Alp Yalman ve Cenk Ergün, İngiltere çıkarmasında da aşama kaydedemedi. Alex Song için yapılacak görüşmeleri haziran sonuna erteleyen sarı-kırmızılıların yüzünü İsviçre-Arnavutluk maçında gösterdiği performansla Blerim Dzemaili güldürdü. Karşılaşmada 76 dakika forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, taraftarın da beğenisini topladı.
Tek düşünce Fatih Hoca
Yönetim, İsviçreli iyi performansını devam ettirdiği takdirde Alex Song sevdasından vazgeçecek. Geçen yıl Genoa’da kiralık olarak oynayan Dzemaili bir anlamda yeni transfer gibi olacak. Neustadter de İngiltere karşısında göz doldururken, mücadelede 80 dakika forma giydi. Öte yandan teknik direktör konusunda açık açık Fatih Terim’in beklenildiği dile getirilirken, G.Saray yönetiminin Euro 2016 sonuna kadar hoca konusunda hiçbir girişimde bulunmayacağı belirtildi.     > Burhan Can Terzi

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...