Paris’te Türk festivali

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Paris’te  Türk festivali

FUTBOL Haberleri

Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye destek olmak için Fransa'ya gelen Türk taraftarlar, Paris sokaklarında renkli görüntüler sergiledi.

Ay-yıldızlıları desteklemek için Avrupa'nın birçok kentinden Fransa'ya akın eden taraftarlar, Hırvatistan maçı öncesinde dev bir Türk bayrağı açarak tezahüratlarda bulundu.  Taraftarlar, "Haydi Türkiye", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarlar maça birlikte giderken, "Tek gerçek var, o da Türkiye'dir. Birlikte, kardeşçe maçımızı izleyeceğiz" ifadelerini kullandı. Maç öncesi stat yakınlarında karşılaşan Hırvat ve Türk taraftarlar birlikte tezahürat yaparak İngiliz ve Rus taraftarlara ders verdi. 

Paris’te  Türk festivali

Eyfel kırmızı-beyaz
Turnuva boyunca mikroblog sitesi twitter üzerinde kullanılacak hashtag ve emoji reytingine göre Eyfel Kulesi’nin renginin değiştirileceğinin açıklanmasının ardından Türk taraftarlar adeta taarruza geçmişti. Türk futbolseverler, atılan tweetlerin yüzde 36'lık bir dilimine hükmederek açık ara 1. oldu. Bu sonucun ardından Eyfel Kulesi yaklaşık 10 dakika boyunca süren Türk bayrağının renklerine boyandı. 

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...