Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim: Burada seviye bu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terim: Burada seviye bu

FUTBOL Haberleri

Milli patron, "Burada pardon yok. İkinci yarı sahada değildik. İşaret etmek istediğim seviye bu" dedi

A Milli Takım, Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'na Hırvatistan yenilgisiyle başladı. 2008'deki gibi destan hayal eden ay-yıldızlılar Hırvatlar karşısında özellikle ikinci yarıda mahkum bir oyun ortaya koyarken, rakibinin direkten dönen topları sayesinde fark yemekten kurtuldu. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de maçla ilgili değerlendirmesinde, "Evet, biz bitti demeden bitmez ama bunu dememiz için önce başlamamız lazım" ifadelerini kullandı. İlk yarıda dişe diş bir mücadele verdiklerini belirten Terim, "İlk 45'te direnç gösteren bir takım vardı sahada. Hatta Ozan ile yakaladığımız fırsat o ana kadar en net pozisyondu. Ama ikinci yarı oyundan düştük" dedi. 
Hakemi Konya'da söyledim
Hırvatistan'ın çok iyi bir takım olduğunu belirten Fatih Terim, "Gole kadar pozisyon vermedik diyebiliriz. İkinci yarı ise fiziksel yorgunluklar oldu. Buraların seviyeleri bu, işaret etmek istediğim şey bu. Burada pardon yok. Önemli dersler alacağız. İspanya ve Çek maçına gideceğiz hep beraber. Daha var sonuna turnuvanın. Henüz her şey bitmedi. Biz zaten hangi turnuvaya iyi başladık ki? İnşallah diğer maçlarda istediklerimizi alırız. İsim sayarsak, Cenk, Ozan ve Selçuk'tan da beklentim daha yüksekti. Bu önemli oyuncular iyi performans gösterdiğinde herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz ama daha maçlarımız var" dedi. Terim karşılaşmanın İsveçli hakemiyle ilgili soruya ise "Ben hakemle ilgili fikrimi Konya'da söyledim. Bir daha konuşmaya gerek yok" dedi.  

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...