İrem Derici birlikteliklerini böyle ilan etti

Düzenleyen:
İrem Derici birlikteliklerini böyle ilan etti

MAGAZİN Haberleri

Son zamanlarda Lider Şahin ile birlikte olduğu yönünde çıkan haberleri her seferinde yalanlayan İrem Derici, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla aşkını itiraf etti.

Rıza Esendemir ile boşanması magazin gündeminde çok konuşulan İrem Derici'nin adı kısa bir zaman sonra Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile anılmaya başlamıştı. Güzel şarkıcı, iddiaları uzun bir süre reddetmiş ve hatta açıklama yaparak, "Lider benim arkadaşım, yok öyle bir şey" sözlerini söylemişti. Derici'nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf aracılığıyla ise adeta aşkını ilan etti.

TATİLE ÇIKMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'nında birlikte Venedik'e giderken objektiflere yakalan çift, basın mensuplarını karşılarında görünce şok oldular. Derici muhabirlere, "Haydaaa! Siz nereden çıktınız sabah sabah" derken, "Tatil ne güzel başladı(!)" diyerek kızgınlığını da ifade etmişti.

İrem Derici birlikteliklerini böyle ilan etti

"UYU AŞKIM..."

Venedik'te güzel bir tatil geçiren ünlü ikili, aşk yaşadıklarını itiraf ettiler. Derici sosyal medya hesabı üzerinden Lider Şahin'in bir fotoğrafını paylaşarak altına ise, "uyu aşkım..." notunu düştü. Takipçilerinden binlerce beğeni alan bu fotoğrafa tebrik yorumları yağdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...