Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da akılalmaz kaza, yaralılar var

Düzenleyen:
İstanbul’da akılalmaz kaza, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Beşiktaş’ta, Özel Halk Otobüsü şoförü, meydandaki otobüs duraklarına gireceği esnada fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen yaşlı adamı ezdi.

Demir çubuklarla otobüsün arasında sıkışarak ağır yaralanan yaşlı adam ve otobüsten düşerek hafif yaralanan bir turist, ambulansla hastane kaldırıldı. Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Beşiktaş İskele Meydanı’ndaki otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre, 30M Beşiktaş-Mecidiyeköy seferini yapan 34 ZA 4982 plakalı Özel Halk Otobüsünün(ÖHO) şoförü T.G., Çırağan Caddesi’nden Beşiktaş İskele Meydanı’na girdiğini fark ederek, fren yerine bir anda gaza bastı. Şoförün gaza basmasıyla kontrol çıkarak hızlanan otobüs kaldırımdaki demir çubukları altına alarak kaldırımda yürüyen Ayhan Aziz’i (68) ezdi. Otobüsün kapısının açılması nedeniyle yere düşen Michelle isimli bir turisti ise hafif şekilde yaralandı. Kontrolden çıkan otobüs önce 34 ZA 2984 otobüse ardından 34 L 6125 plakalı otobüse çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Aziz ve turisti ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Kaza nedeniyle otobüslerde maddi hasar meydana gelirken, otobüsün çıktığı kaldırımda vatandaşların olmaması faciayı önledi.
Kazayı gören bir vatandaş, “İçeriye çok hızlı döndü. Döndükten sonra kapının açıldığını gördüm. Biri düştü, otobüste gitmeye devam etti. Ondan sonra çubuğa takılarak otobüslere çarptıktan sonra durdu. Kalabalık vardı yaralı yerdeydi” dedi. Otobüs şoförü T.G. ise yaşananlar polis ekiplerine anlatı.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...