Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selin Ünver'in hikayesinin detayları yürekleri burktu!

Düzenleyen:
Selin Ünver'in hikayesinin detayları yürekleri burktu!

YAŞAM Haberleri

Dün akşam yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster'de anlattığı hikayesiyle Türkiye'yi duygulandıran Selin Ünver'i aslında 9 yıl sene önce tanıdık!..

Selçuk Yöntem'in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümünde izleyenlerin yüreğini burkan bir olay yaşandı. Antalya'da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver adlı yarışmacı, hikayesiyle herkesi derinden etkiledi. Selçuk Yöntemin “ailen ne iş yapıyor sorusu” üzerine “Annem öldü, babam da cezaevinde” cevabını veren genç kız, Yöntem'in “Paylaşmaz ister misin” demesi üzerine gözleri dolarak annesinin babası tarafından öldürüldüğünü söyledi ve kendisi gibi ekran başında olan herkesi de duygulandırdı.

İşte 9 yıl önce yaşanan o trajik olay:
Denizli'de, ev kadını bir çocuk annesi Esin Ünver (37), Yenişehir Mahallesi Can Evler Sitesi'ndeki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Esin Ünver'in 17 yıllık eşi Kadir Ünver (42) gözaltına alındı.

Esin Ünver'in öldürülmüş olduğu, kızı Selin Ünver'in (16), o gün saat 10.00 sıralarında annesini uyandırmak için odasına girdiği sırada anlaşıldı. Uyandırmaya çalıştığı annesinin nefes almadığını farkeden Selin Ünver, 112'yi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri de Esin Ünver'in öldüğünü belirledi.
 
Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, Esin Ünver'in Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan otopsisinde, olay günü saat 05.00 ile 07.00 arasında boğularak öldürüldüğü belirlendi.
 
Polis tarafından gözaltına alınan Esin Ünver'in hırdavatçılık yapan eşi Kadir Ünver'in sorgusunda, eşini öldürmediğini söylediği öğrenildi.
 
Annesinin cesedini bulan Selin Ünver de annesiyle babasının arasında hiçbir sorun olmadığını, birbirlerini çok sevdiklerini söyleyerek, “Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım ancak ölmüştü” dedi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...