Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan Formula 1'e hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Azerbaycan Formula 1'e hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / AA

Baku City Circuit şirketinin yetkilisi Burcher, "Gelen heyetler beklediklerinden daha iyi ortamla karşılaştıklarını bize bildirdi. Bakü bütün dünyaya kendini göstermeye hazır." dedi.

Formula 1 Azerbaycan Grand Prix'sinin organizatörü Baku City Circuit şirketinin yarış mekanı inşaatı ve tesis yönetimi direktörü Tom Burcher, çalışmaların plana uygun devam ettiğini, Bakü'nün dünyaya kendini göstermeye hazır olduğunu söyledi.

Burcher, yarışa sayılı günler kala Bakü'de yapılan çalışmalar ve pistin son durumuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İnşaat işlerinde artık sona gelindiğini ifade eden Burcher, bu akşamdan itibaren yarışın yapılacağı sokakların trafiğe kapatılacağını belirtti.

Formula 1 araçlarının da yarın Bakü'ye ulaşacağını söyleyen Burcher, "Çalışmalarımız plana uygun devam ediyor. Bazı heyetler artık Azerbaycan'a geldi, bazıları da yarın gelecekler. Gelen heyetler beklediklerinden daha iyi ortamla karşılaştıklarını bize bildirdi. Bakü, bütün dünyaya kendini göstermeye hazır." diye konuştu.

Azadlık Meydanı'nda başlayacak yarışta, Hazar Denizi'nin kıyısındaki caddeden geçecek araçlar, tarihi İçerişehir'in etrafında turlayarak tekrar Azadlık Meydanı'na gelecek. Pilotlar, 20 zorlu virajı bulunan pistte 51 tur atacak. Araçlarıyla bir turda yaklaşık 6 kilometre mesafe katedecek F1 pilotları, düzlüklerde saatte 340 kilometre hıza kadar çıkabilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...